Menu

Åbent Dagcenter på Fur ​Æ​ldrecenter

Åbent Dagcenter på Fur ​Æ​ldrecenter

Torsdag aften d​en​18​. ​juni var vi en del af Furs pensionister samlet til spisning i Ældrecenterets spisesal, hvor menuen bestod af stegt flæsk, med persillesovs og kartofler, i anledning af, at det i dag er folketingsvalg.

Lidt om baggrunden for dagcenterets oprettelse er, at Skive kommune i foråret donerede en del penge til gavn for øens pensionister, og dette resulterede i, at der hver torsdag eftermiddag blev arrangeret underholdning for ældrecenterets beboere, hvor der var kaffebord og derefter underholdning. Men udover dette blev der ca. en gang i måneden arangeret en større fest, hvor alle øens pensionister er velkomne.

Det var således allerede 8. gang, at vi var med til en rigtig skøn aften, hvor vi hyggede os rigtigt sammen, men æren for foretagendet skal vi tilskrive, Lone johannesen, Jane Dam og Gerda Dalsgård,

De tre fortjener stor ros og tak for deres indsats til stor gavn og glæde for øens pensionister. Det var en rigtig skøn aften, som vi vil glæde os til at opleve mange flere af.


Til toppen