Menu

Fur Camping arrangement d. 20 juni

På Limfjordsøen FUR deltager FUR Camping i arrangementet: "Åbent Hus på de danske campingpladser" - lørdag den 20. juni kl. 10-18.

"Vi viser med stolthed vores campingplads frem", fortæller vært Brian Sørensen Bugge. FUR Camping har siden Betina og Brians overtagelse i 2010 gennemgået en gennemgribende renovering, så pladsen fremstår i dag med moderne faciliteter. "Og med en helt unik placering med udsigt over Limfjorden og tæt på Fur Bryghus og Knudeklinterne, der kanditerer til Verdenstaturarv har vi et godt produkt på hylden, som mange af vores gæster kan li. Det afspejler sig i høj grad i de mange gengangere, som kommer år efter år".

På dagen har flere af gæsterne sagt ja tak til at åbne op for deres telt - eller invitere de besøgende indenfor i forteltet til en lille snak om, hvad camping er i dag.

Der bliver budt lidt på ganen flere steder - ligesom det er muligt at lade børnene fornøje sig på legepladsen eller hoppepuden - eller udfordre hele familien i et gratis spil minigolf.

"Munzee" er en ny form for skattejagt, og også her vil de besøgende blive introduceret i legen. Husk at medbringe smartphone. 

Alene på FUR Camping ligger op til flere munzees - så lokaliteten er perfekt til en god og grundig introduktion.

Det er naturligvis også muligt at få et godt tilbud på sin næste campingferie med hjem, ligesom DK-CAMPs landsdækkende guide ligger gratis fremme.

Dagen sluttes af med et lokalt, musikalsk indslag.

Følg med på FUR Campings hjemmeside

Senest ændretOnsdag, 03 juni 2015 22:27
Til toppen