Menu

Pensionisternes sommerudflugt

Pensionisternes sommerudflugt

Fredag d. 29. maj havde vi vores årlige pensionistudflugt, som blev en virkelig skøn oplevelse for os 39 glade pensionister, der var med på turen. Vi tog over med færgen kl. 9.00, og der holdt så en turistbus fra Skive og ventede på os.

Turen startede med at køre op over Mors, hvor vi gjorde det første stop ved Skarregård, som nu er landbrugsmuseum.

Her fik vi kaffe og snitter, som Elly og Dora havde medbragt, derefter var vi rundt og se på den gamle gård, som efter den sidste ejers død var overtaget af Morsø Kommune, der nu drev stedet som landbrugsmuseum, men jordens areal på 209 hektar stadig blev drevet som landbrug. der var en utrolig masse sjove gamle ting at se på, men trods en høj entreafgift, havde man store problemer med at få økonomien til at hænge sammen.

Herfra tog vi med Feggesundfærgen til Thy, og kørte igennem Vejlerne, til vi kom til Aggersborg, Hvor der engang havde ligget en stor vikingeborg, som der kun var grundstenene tilbage af, men der var et udstillingshus, hvor vi kunne se, hvordan det havde set ud. Der var en gammel smuk kirke på stedet, og der var en enorm smuk udsigt over Aggersund ned til Løgstør.

Dernæst kørte vi over Aggersundbroen og kom til Løgstør, hvor vi spiste en fantastisk dejlig middag på Pavilion Christians Minde.

Vi fortsatte derefter til Glenholm vingård, hvor vi fik et godt indblik i, Hvordan man producerer god vin, men priserne afskrækkede os fra at købe noget af hans produktion​.​

Det sidste stop havde vi ved herregården Hessel, hvor vi fortærede vores eftermiddagskaffe, inden vi tog over med Sundsøre/Hvalpsund færgen, og kom hjem med 18.15 færgen, godt trætte men glade og lykkelige over den dejlige dag, vi havde haft, hvor der kom en masse regnbyger, men heldigvis kun mens vi kørte, så ingen blev våde.


Til toppen