Menu

Få et benzinkort og støt Fur Friskole

Få et benzinkort og støt Fur Friskole

Torsdag den 7. maj fra kl. 14.00 – 18.00 er der igen en kampagne for at få det kørende folk til at tegne et OK Benzinkort. Der er Støtteforeningen for Fur Friskole, der i samarbejde med OK Benzin står for arrangementet ved Brugsen på Fur

Ved at benytte et OK Benzinkort støtter man samtidig Støtteforeningen for Fur Friskole med 6 øre pr. tanket liter benzin. Hvis man vælger at købe el hos Ok falder der sponsorpenge af til Støtteforeningen.

Samarbejdet med Ok Benzin er blot en af mange indtægtskilder, som Støtteforeningen har fået op at stå siden sin start for snart et par år siden. Nævnes kan Strandrensning, der i år finder sted søndag den 10. maj kl. 14.00 fra Fur Bådelaug, lotterisalget ved ”Jul på Fur” og salg af andre lottorier. Frivillige bidrag og kontingent er en anden indtægtskilde. Kontingentet er ”mindst 50 kr.”.

Mange bække små gør som bekendt en stor å og Støtteforeningen for Fur Friskole har siden sin start doneret mere end 50.000 kr. til Fur Friskole.  Pengene er blandt andet gået til indkøb af tablet, computere, vaskemaskine, tørretumbler, undervisningsmateriel, benzin til havetraktor og meget mere.

Fur Friskole er meget taknemlige for denne indsats og håber fortsat at folk vil bakke op om  Støtteforeningens arbejde, lyder det fra bestyrelsen for Fur Friskole.

Til toppen