Menu

Lederskifte i Lusangi​

Lederskifte i Lusangi​

Tirsdag formiddag den 14.april var vi, alle Lusangis medarbejdere til afskedsreception for Oda og Vagner ude på Regitzetsminde.

De havde været ledere af genbrugsbutikken i 17 år, men nu tvang helbredet dem til at sige fra, og de fik stor tak og hyldest, samt en kurv med godter fra medarbejderne.

Til afløsning for dem, har vi fået Lisbeth og Leo Malling, og Lisbeth rettede også en stor tak til Oda og sagde, at hun ville bestræbe sig på at gøre sin gerning ligeså godt, som Oda har gjort.

Niels Thise, der var leder af arrangementet, rettede også en stor tak til Oda og Vagner samt medarbejderne, der også gjorde et godt stykke arbejde.

Vi var inviteret til kl.11.00, og da skulle Brødremenighedens generalsekretær, Karl Peter Reikjær også have været her, men p.g.a. færgenedbrud kom han først 2 timer senere, og da havde vi for længst fortæret det dejlige smørrebrød, som vi fik.

Men han blev ikke snydt og nåede at få et par stykker, inden han bragte sin tak til Oda og Vagner, og overrakte dem en gave.

Herefter fortalte han lidt om Brødremenighedens arbejde, og om hvor vigtigt, det er at støtte op om det.

Det var et hyggeligt arrangement at være med til.

 


Til toppen