Logo
Udskriv denne side

Skrab dig til gode gerninger og gevinster - og støt samtidig Fur Friskole

Skrab dig til gode gerninger og gevinster - og støt samtidig Fur Friskole

Børnehjælpsdagens Lillebror Lotteri 2015 er på gaden

Er du lidt af en spillefugl, der elsker gode gevinster? Har du lyst til at støtte Fur Friskoles Støtteforening? Vil du gøre en forskel for anbragte børn i Danmark?

Så hold udkig efter Furs friske børn og unge, der sælger Børnehjælpsdagens Lillebror Lotteri 2015 fra den 26. marts til den 17. maj.

Når du køber et Lillebror-lod til en rund tyver, går 8,50 kroner direkte Støtteforeningen for Fur Friskole, som de unge sælgere kommer fra. Pengene er med til at sikre, at børnene på Fur Friskole gennem Støtteforeningen kan få nyt udstyr, tage på lejrskole og meget mere.

Anbragte børn og unge, der bor på opholdssteder eller i plejefamilie, bliver også tilgodeset, når du køber et lod. Lillebror Lotteriet sikrer nemlig midler til Børnehjælpsdagens arbejde for denne udsatte gruppe i det danske samfund.

Oven i de godgørende gerninger, kan du være heldig at vinde et gavekort på 200 kroner til en butikskæde eller en oplevelsespark. Du skal blot skrabe dig til tre balloner eller tre Lillebror-hoveder på lodsedlen.

Lotteriet har også en sluttrækning, der offentliggøres den 16. juni 2015. Her er fem rejsegavekort á 30.000 kroner i spil.

furnyt.dk - 2019-2020 - All rights reserved.