Menu

Fernisering i Galleri Jettestuen

Fernisering i Galleri Jettestuen

Galleri JETTESTUEN  på Fur åbner sæsonen med fernisering kl. 13- 17  den 5. april 2015. Temaet for denne sæson er: Nord-Syd. Dvs. at Alek Krylow har malet billeder, hovedsageligt akvareller , fra Grækenland, Italien og Spanien, steder hvor han har holdt mange kurser. Jette Herne har malet billeder fra Grønland, Færøerne og Island, flere af dem pastelkridt på velourpapir, en teknik som giver en helt speciel virkning og dybde.

JETTESTUENs gæsteudstiller i forårssæsonen er Pia Viborg, Skive, som udstiller en del af sine fantasifulde og finurlige figurer. Pia Viborg er uddannet på Aarhus Kunstakademi på afdelingen for Blandform, hvilket tydeligt ses i hendes kunst, hvor hun benytter mange spændende materialer, ex. Skrot, papir, kridt og ståltråd. Pia lave både malerier og skulpturer, altid med humor og ofte lidt samfundskritik.

Pia er bl.a. her på egnen kendt for sit engagement i 'galleri Temporary' i Skive og har desuden lavet flere større udsmykningsopgaver og projekter.

Derudover er der mange nye tiltag i JETTESTUENs smukke skulpturhave. Både Alek og Jette har brugt deres fantasi til nye spændende oplevelser.

I haven kan desuden ses nye skulpturer af Nils Jørgen Heiden og Bjarne Sindbjerg.

Og det er stadig tilladt at spise sin medbragte mad i JETTESTUENs dejlige have, hvor man nemt kan finde en hyggelig lækrog.

Så alt-i-alt, mulighed for en god oplevelse.

 

Alle er velkomne. Gratis entre.

Alek og Jette

 

Galleri Jettestuen, Parkering og indgang fra Nr.Debel, 7884 Fur

 


 

Senest ændretOnsdag, 25 marts 2015 12:38
Til toppen