Menu

Støtteforeningen for Fur Friskole

I 2013 besluttede Skive Byråd, at den kommunale skole på Fur skulle nedlægges ved udgangen af skoleåret 2013-14. Det førte til, at furboerne dannede både en friskole og en støtteforening. Støtteforeningen for Fur Friskole havde stiftende generalforsamling den 4. september 2013, men inden da, havde en gruppe i løbet af sommeren indsamlet de 20.000 kr. der skulle indbetales i gebyr for at anmelde oprettelsen af en friskole. Fur Friskole blev indviet august 2014.

Formål:
Støtteforeningen skal yde økonomisk hjælp og praktisk arbejde til Fur Friskole samt udbrede kendskabet til skolen.

Organisering:
Den årlige generalforsamling, der afholdes inden udgangen af april, er foreningens højeste myndighed. På generalforsamlingen vælges blandt medlemmerne en bestyrelse på fem personer. Som medlem kan optages alle, der vil arbejde for foreningens formål. Forældrene til børn i Fur Friskole er automatisk medlemmer uden at skulle betale kontingent.
Foreningens vedtægter kan læses nederst på denne side.
Har du spørgsmål, så kontakt formanden eller næstformanden.

Hjemmeside:
Fur Friskoles Støtteforening har egen hjemmeside. Læs mere på (link på vej)


Bestyrelsen:

Formand Dan Plejdrup
Tlf 40913955, mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Næstformand Pia Jensen
Tlf. 22155226, mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Øvrige bestyrelses medlemmer:

Marion Christensen
Laila Knudsen
Tage MortensenLæs mere:
Du kan læse mere om støtteforeningen ved at bruge FurNyts søgefunktion. Skriv Støtteforening for Fur Friskole i søgefeltet, så får du en liste med alle de artikler, hvor foreningen er nævnt.

Til toppen