Menu

LB Truck Service

LB Truck Service

Dalagervej 27

7884 Fur

Telefon  9759 3344

Fax     9759 3530 

www.lbtruck.dk

Email   Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

LB Truck Service er historien om det lille enkeltmandsfirma, der over 25 år voksede sig stor, så det i dag beskæftiger 13 medarbejdere. Leon Bro hedder manden, der startede det hele godt hjulpet af hustruen Hanne.

Hemmeligheden bag succesen er måske, at Leon gennem alle årene har arbejdet efter mottoet, at han først er tilfreds, når kunden er det. Det har betydet at firmaet i dag har mange ”gamle” kunder, der har købt igen og igen hos firmaet.

LB Truck Service har i dag kunder over hele landet og er leveringsdygtig i alt inden for intern transport i virksomhederne, lige fra små palleløftevogne til store containertrucks med en kapacitet op til 70 tons.

LB Truck Service sørger for, at såvel montører som personale ansat på værkstedet på Fur hele tiden er ajourført med kurser og efteruddannelse.

LB Truck Service har ansat 5 kørende montører til at servicere kunder over alt i landet. De klarer såvel de årlige lovpligtige serviceeftersyn, og hvad der løbende kommer af reparationer. Firmaets politik er, at det er den samme montør, der hver gang servicerer kunden. Det letter arbejdet betydeligt for begge parter og skaber en gensidig tillid, som er vigtigt i det daglige arbejde.

LB Truck Service er i øjeblikket i gang med et generationsskifte, idet sønnen Søren Bro gradvis indlemmes i de forskellige arbejdsopgaver. Han er udlært lastvognsmekaniker  og er for øjeblikket beskæftiget på værkstedet på Fur og som montør med faste kunder rundt i landet.


Til toppen