Menu

LB Truck Service

LB Truck Service

Dalagervej 27
7884 Fur

Telefon: 9759 3344
Fax       9759 3530

www.lbtruck.dk

Email:  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


LB Truck Service er historien om det lille enkeltmandsfirma, der over 35 år voksede sig stor, så det i dag beskæftiger 13 medarbejdere. Leon Bro hedder manden, der startede det hele godt hjulpet af hustruen Hanne. For nogle år siden overgik firmaet til næste genration. I dag er det Søren Bro der ejer og driver LB Truck Service.

Hemmeligheden bag succesen er måske, at både far og søn gennem alle årene har arbejdet efter mottoet, at de først er tilfredse, når kunden er det. Det har betydet at firmaet i dag har mange ”gamle” kunder, der har købt igen og igen hos firmaet.

LB Truck Service har i dag kunder over hele landet og er leveringsdygtig i alt inden for intern transport i virksomhederne, lige fra små palleløftevogne til store containertrucks med en kapacitet op til 70 tons.

LB Truck Service handler med nyt og brugt samt udfører reparation og service.

LB Truck Service sørger for, at såvel montører som personale ansat på værkstedet på Fur hele tiden er ajourført med kurser og efteruddannelse.

LB Truck Service har ansat 5 kørende montører til at servicere kunder over alt i landet. De klarer såvel de årlige lovpligtige serviceeftersyn, og hvad der løbende kommer af reparationer. Firmaets politik er, at det er den samme montør, der hver gang servicerer kunden. Det letter arbejdet betydeligt for begge parter og skaber en gensidig tillid, som er vigtigt i det daglige arbejde.

LB Truck er ekspert en branche, der er i konstant udvikling, da der hele tiden kommer nye og bedre maskiner på markedet. Derfor kan firmaet fra tid til anden også tilbyde en nyhed inden for enten trucks, stablere eller løftevogne.

Er du en af dem, der skal have fingrene i det nyeste, bør du derfor holde øje med LB Trucks hjemmeside og den sidste nye nyhed. Se mere på www.lbtruck.dk

 


Til toppen