Menu

Fur Camping - Restaurant Raakilde - Bed & Breakfast

Fur Camping - Restaurant Raakilde - Bed & Breakfast

FUR Camping - Restaurant Raakilde - Bed & Breakfast.

- her er du mere end velkommen!

Vi glæder os til at byde jer velkommen på FUR Camping, hvor vi kan meget mere end bare traditionel camping. Campingpladsen er anlagt i terrasser, hvor de fleste har udsigt over Limfjorden samt moderne faciliteter og WiFi på pladsen.

Restaurant Raakilde er Furs (måske) mindste spisested med plads både inde og ude. Nyd et velsmagende måltid - en kølig drink eller is-kold FUR-fadøl. Alle retter kan nydes i vores hyggelige og uformelle familierestaurant - eller bestilles som take-away til en nem og hyggelig aften i hjemmet, sommerhuset eller på campingpladsen.

Bordbestilling anbefales. Se sæsonens åbningstider og menukort på www.FURcamping.dk/restaurant

Ta' en timeout når du kommer til os. Flere af Furs afmærkede vandrestier går forbi os, hvor du med fordel kan holde pausen. I nærKØB kiosken er der vamr og kolde drikke, is, slik og snacks. Og lad børnene bruge krudtet på legepladsen - eller udfordr familien med et slag minigolf.

Ud over camping udlejer vi:

    Bed & Breakfastværelser
    Hytter og glampingtelte
    CamperStop (Stellplatz)

NærKØB er kiosken på pladsen. Vi tilbyder is, slik, varme og kolde drikke samt frisk brød (bestilling.

FUR Camping og miljøet

Vi arbejder på at blive miljøcertificeret, og gør en aktiv indsats for grøn energi, varmepumper, solceller, opsamling af regnvand og biodiversitet.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på FUR Camping.

-her er du mere end velkommen.


Hilsen Betina og Brian

- værter

Se mere på www.FURcamping.dk


FUR Camping - Råkildevej 6 - 7884 Fur - Tlf (+45) 97 59 33 33 - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


 

Til toppen