Menu

Rejsebrev fra Canada

  • Skrevet af 
Rejsebrev fra Canada

Per Frøslev Christensen har læst politik og administration på Aalborg universitet og rejste i studiets  5. semester til Canada for at studere med økonomisk støtte fra Fur Uddannelses Legat. Her er Pers beretning om opholdet:

Jeg er i skrivende stund i færd med at studere Development and international relations (DIR) på Aalborg Universitet. Det er en kandidat retning som bygger videre på min Bachelor i Politik og administration. Jeg var på mit femte semester afsted på et udlandsophold med støtte fra Furs Uddannelses fond. Mit udlandssemester foregik på et Universitet der hedder St. Francis Xavier i Canada nærmere betegnet Antigonish i Nova Scotia.

Billidet ovenfor viser hvordan Universitetet ser ud oppe fra og billedet neden for viser hvordan skolen ser ud når der er sne. 

Det som jeg studerede der ovre var Liberalisme, World politics, International organizations og Human Ressource Management. Det var et udfordrende og lærerigt semester som jeg aldrig vil glemme. Jeg vil derfor også varmt anbefale at man tager afsted på et udlandssemester hvis man har muligheden.  

 

Canada er et utroligt smukt land. På billedet ovenfor er vi på udflugt til en ø der hedder Prince Edward Island og er på toppen af deres Bette Jenses Hyw. 

Det er en smule anderledes at starte på Universitetet i Canada end det er i Danmark. Den først uge kalder man frosh week. Det er en uge hvor der forgår en helt masse arrangementer rundt om på skolen og man kommer til at møde en helt masse nye mennesker på en masse nye måder. En af måderne var en mega vandkamp hvor der var lavet mere end 10.000 vandballoner til en kæmpe kamp mellem de forskellige kollegier. Neden for har jeg et biled af hvordan det ser ud.      

Da semesteret så småt var ved at få en ende var Canada heller ikke grønt længere. Da jeg rejste fra Canada så vejen vi boede på sådan her ud.

Jeg rejste dog ikke direkte hjem. Vi valgte at holde jul i Costa Rica hvor min juleaften så sådan her ud. 

Det var hvad jeg havde at berette fra mit udlandssemester i Canada. Tak endnu en gang for støtten.

Per Frøslev Christensen.

 

Senest ændretLørdag, 21 februar 2015 14:30
Til toppen