Menu

På Fur Camping er det igen i år muligt at bestille sine jule- og nytårsmenuer

  • Skrevet af 

Restaurant Raakilde tilbyder således den gode og populære traditionelle julebuffet ud af huset den 28.-29. november, 5.-6.-12.13. december.

I år er det muligt at bestille ned til 6 couverter på de nævnte dage. "Ønskes buffeten på andre dage er man velkomne til at forhøre om muligheden", fortæller Betina Bugge. "Her er mindste-antallet dog som sædvanligt 15 couverter, og dog holder vi lukket den 23.-26. december).

Samtidig gentager parret succeen med at tilbyde nytårsmenuen til årets sidste dag. Der kan i år vælges mellem 3 menuer/buffeter, og der kan også bestilles smørrebrød. Også her er mindste-antallet 6 couverter, og afhentningen foregår den 31. december ml. kl. 15-16.

Menuerne kan ses på campingpladsens hjemmeside: www.FURcamping.dk

Oven på sidste års forsøg med fyrværkeri-salg løfter Brian Bugge Sørensen nu allerede sløret for, at der også er muligt at kunne handle sit fyrværkeri på Fur igen i år.

"Der er netop indgået aftale med samme leverandør som sidste år, og de sidste formaliteter og ansøgninger er på plads", oplyser Brian.

"Vi holder ligesom sidst åbent 27.-28.-29.-30.-31. december, og der forventes også en demonstrations-affyring den 27. december. Og hvis alt går som planlagt, så er udstillingen klar til at blive præsenteret til "Jul på Fur" den 30. november - dog uden vi må sælge den dag". Men hold øje med brochuren, som bliver uddelt op til jul, hvor datoer og åbningstider fremgår.

Til toppen