Menu

Rejse e-bog fra Fur. "Travelling with a brush"

  • Skrevet af 
Rejse e-bog fra Fur. "Travelling with a brush"

En nye e-bog er lige udkommet, skrevet og illustreret af Fur kunstner Alek Krylow. Bogen beskriver en malerejse til Malaysia og Indonesien.

For nogle år siden, rejste jeg i gennem Malaysia og Indonesien med "Penslen i Rygsækken". Formålet med rejsen var at tegne, male og opleve. Det blev gennemført med godte resultater - jeg kom hjem med ca. 200 tegninger i min skitsebog, 20 akvareller, 10 portrætter af mennesker jeg mødte på vejen og 1300 lysbilleder. Lysbillederne blev til en foredrag "Med penslen i Rygsækken" som jeg holdt utallige gange på højskoler og rundt om i Danmark. Har man deltaget i et af mine foredrag, har man kun oplevet en lille del af historien - det er begrænset, hvad man kan fortælle på to timer! Nu kan man læse om ´kidnapning´, tilbageholdelse af politiet, betaling for forskellige ophold med billeder, og hvad man gør, når man mister sit Dankort på Sulawesi! Det er bare nogle få af de begivenheder jeg oplevet og beskriver i bogen.

Nu er billeder, tegninger og akvareller blevet til en e-bog. Under rejsen skrev jeg dagbog og den har jeg brugt som tekst til e-bogen. Bogen er selvføgelig rigt illustreret med min egne tegninger, akvareller og fotografier. Klikker man på nogle af billederne, bliver de forstørret og andre viser en billedserie. Der er også lydoptagelser om en meget morsom skik!

Bogen er skrevet på engelsk. Den skal ud til så mange mennesker som muligt. Bogen er på 114 sider og har 174 illustrationer. Bogen koster 87,35kr og laveres med e-mail.

Har du lyst til at læs mere om bogen kan du gå til: www.saxo.com/dk/soeg/boeger?query=9788799340118

God fornøjelse.
Alek Krylow - Fur


Senest ændretTorsdag, 01 januar 2015 00:46
Til toppen