Menu

Krybbespil i Fur Missionshus

  • Skrevet af 

Søndag eftermiddag var der traditionen tro englebasar i Fur Missionshus I mange år har det været fast tradition, at en søndag i december måned opfører elever fra øens skole et krybbespil i missionshuset. Som de foregående år, var det Elisabeth Wagner Olsen, der havde øvet med børnene

Søndag eftermiddag var der traditionen tro englebasar i Fur Missionshus

I mange år har det været fast tradition, at en søndag  i december måned opfører elever fra øens skole et krybbespil i missionshuset. Som de foregående år, var det Elisabeth Wagner Olsen, der havde øvet med børnene.

Egentlig var hun lidt nervøs for, at der ikke længere var tilslutning til den gamle tradition, fortalte hun. Men den bekymring kunne hun godt have sparet sig, da børnene selv begyndte at spørge om, hvornår det var, at der skulle være englebasar, og at dømme efter resultatet af anstrengelserne, så er det en tradition, der vil blive ved længe endnu. Næste år har englebasaren 50 års jubilæum.

Eftermiddagen i missionshuset begyndte med, at Stefan Frøkjær-Jensen fortalte børnene om, hvorfor vi fejrer jul.  Efter det var tiden kommet til, at børnene selv skulle optræde. Alle var klædt ud i dragter, hvis alder for nogles vedkommende går mange år tilbage.

Det var derfor et virkeligt flot skue, da Maria, Josef, hyrder og engle indtog scenen. Siden kom også de hellige tre konger til og et lille barn, som blev passet efter alle kunstens regler.

Efter krybbespillet var der basar, hvor gevinsterne var skænket af deltagerne. Hele overskuddet fra basaren går til hjælp til børn ude i den store verden.

12.12.2009
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Og en lille serie taget af Jesper Schrøder:

Til toppen