Menu

Sommer på FurNyt

  • Skrevet af 
Sommer på FurNyt

Se deadlines for stof til FurNyt.

Sommerferien nærmer sig. Alle tager på ferie. Også FurNyt - men ingen grund til panik. FurNyt har en plan, så der fortsat kan komme nye artikler i en jævn nyhedsstrøm. Det kræver dog, at brugerne af FurNyt bidrager til ferieplanen.

Webmaster Jesper Schrøder tager på ferie den 10. juli og vender tilbage den 22. juli. Hvis der er artikler, pressemeddelelser og forhåndsomtale, der ønskes bragt i denne periode, skal de være Jesper i hænde senest den 8. juli. Så lægger han bidragene ind, så de kommer løbende gennem ferieperioden. Send bidragene på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Journalisten Knud Peder tager på ferie fra den 26. juli til den 4. august. Hvis der er begivenheder, der skal forhåndsomtales i denne periode, så send stoffet til  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Kun artikler og pressemeddelelser, der er ”trykklare” vil blive sat på i denne periode.

 

God sommer til alle

Til toppen