Menu

Foredragsaftner i ”Culturen”

  • Skrevet af 
Foredragsaftner i ”Culturen”

I forbindelse med Happy Waxers udstilling i ”Culturen” vil Aurelia Florentina afholde foredrag på følgende aftner, den 2. , 10. og 15. juli, om ”De farver du vælger – spejler hvem du er”. Det er dels fortælling om hendes unikke måde at arbejde med farverne på, samt en mulighed for selv at deltage aktivt og derved have muligheden for en indsigt i sig selv.

Aurelia Florentina`s store passion, ved siden af det kunstneriske, er at kunne støtte mennesker til at finde deres sande potentialer. Hun har skabt et unikt system, som kan anvendes til at finde frem til skjulte temaer, der blokerer for et menneskes frie udfoldelse.

Hendes baggrund for dette er flere uddannelser med tilgang til spirituel/personlig vækst. Aura Soma og Colour Mirrors er begge baseret på flasker med olie og vand, altså to lag med forskellig farve, som bruges til at skabe dialog med personen, som har valgt flaskerne. Desuden har hun en uddannelse som maleterapeut med våd i våd maling. Disse forskellige uddannelser, samt livets skole, har givet anledning til hendes soulwhisper´s malerier, som hun nu anvender til disse dialoger. 

Har du lyst, har du lov til at møde op til en farverig aften, der starter kl. 19 i ”Culturen” Anders Sørensens vej 7, Fur. Der er max. 18 pladser, indgangen koster 100kr. men til gengæld er der også te/kaffe og kage samt en berigende aften. ”Valget er dit,” siger Aurelia Florentina.

 

Til toppen