Menu

Happy Waxers udstiller i ”Culturen”

  • Skrevet af 
Happy Waxers udstiller i ”Culturen”

Der vil i perioden 28. juni til og med den 17. juli være en interessant og anderledes udstilling i ”Culturen” på Anders Sørensens vej 7, Fur, hvor Happy Waxers vil udstille sin kunst, alt malet med Encaustic Voks, samt også give andre mulighed for at blive sat ind i denne teknik. 

Happy Waxers er en gruppe glade modne piger, der maler med voks fra bierne, som de selv udtrykker det. 

De, Aurelia Florentina, Ingrid Slott, Thera Gram og Vibeke Anbro, glæder sig meget til at komme til øen med deres blandede udstilling. Med blandede menes, at de hver især mere eller mindre kan alle teknikkerne, men har hver deres favorit måde at male på af dem, der er mulige med voksen, strygejern, stylus, hotplate, hotairgun, derudover er det muligt at bruge mange andre ting til forskellige effekter i voksen.

Men det synes de jo, at I skal komme og se ved selvsyn samt få en snak med dem om denne meget gamle måde at male på, som oprindeligt kommer fra Ægypten, dog en lidt anden malemetode den gang.

Det er Ingrid Slott som i 90´serne bragte Encaustic voks til Danmark. Siden er der mange der har glæde af denne malemetode både på hobbyplan såvel som kunstner.

Thera Gram fik et billede med på den censurerede udstilling på Hillerød Kunstmesse her i foråret og det er vi da stolte af.

Senest ændretMandag, 07 juli 2014 07:16
Til toppen