Menu

Læserbrev - Udvikling-Trivsel-Ordentlighed

  • Skrevet af 

Med 2 dages varsel indkalder Kim Hald fra Skive Kommune til offentligt møde om Fur Havn, det kan man da vist ikke kalde rettidig omhu.

Fur havn er noget de fleste øboere forholder sig til og interesserer sig for og det er da lidt bekymrende for offentligheden at et sådant møde indkaldes med så kort varsel, ja jeg fristes til at kalde det uanstændigt.

Det næste offentlige møde man indkalder til falder så midt i mange menneskers ferie, man kan jo få den tanke, at jo færre der involverer sig i projektet ”Fur Havn” jo bedre for Skive Kommune, måske bliver det så lidt nemmere at få tromlet det projekt igennem der berører mange og interesserer flere, men hvor så få bliver inddraget i beslutningerne.

Med udgangspunkt i Skive kommunes værdier ” Udvikling-Trivsel-Ordentlighed” må jeg da nok konstatere at dette forløb ikke på nogen måde lever op til især et af disse værdiladede ord, nemlig ordentlighed. Måske er det udvikling med en ny havn, det ser vi jo forskelligt på, men trivsel det ved jeg, udspringer af det liv vi lever og hvordan vi bliver behandlet af andre.

Mit håb er, at man i Skive Kommune kunne lære lidt, bla. at offentlige møder indkaldes i ordentlig tid, med en dagsorden der i god tid er kendt, så de mennesker der ønsker at involvere sig i de ting der sker, netop hvor de bor, har en rimelig chance, for at sætte sig ind i det der skal foregå, se det er nemlig både ordentlighed og god praksis for offentlighed.

Med venlig hilsen
Olly Ekstrand

Forhenværende medlem at Havnerådet

Til toppen