Menu

Pensionisternes sommerudflugt 2014

Pensionisternes sommerudflugt 2014

Fredag den 6. juni var vi 41 glade og forventningsfulde pensionister, der tog med på venneforeningens sommerudflugt, og vi fik en aldeles pragtfuld dag ud af det.

Vi tog over med 9.00 færgen og steg om bord i en bus fra Højslev, som vi har kørt med de sidste år, men denne gang med en ny chauffør. Hanne Helene som var med havde tilrettelagt den pragtfulde tur for os, hvor vi kørte op over Mors og gjorde det første stop stop på en parkeringsplads i Sundby lige før Vilssundbroen. Her fik vi kaffe og snitter som Elly, Dora, Anni og flere havde smurt og pakket ned i ældrecenterets køkken.

Herfra kørte vi op over Thy til Nationalpark Thy, hvor vi Kørte ad  kystvejen ned over Agger Tange, til vi kom til Thyborøn færgen, som vi tog over med og kom til Thyborøn, hvor vi fik middag i et meget specielt sted, som hed “mallemukken”, De røde barakker, og det var en stor båd, som var vendt på hovedet og lavet til restauration, det var meget fascinerende. Her fik vi en pragtfuld middag med dejlig kyllingestej og citronfromage.

Herfra kørte vi til “Flyvholm” redningsstation ved Harboøre og så den.

Derfra kørte vi videre til “Nørre Vosborg” ved Vemb, hvor vi fik eftermiddagskaffe og beså den flotte park, inden vi vendte snuden hjemefter og nåede 6.00 færgen, godt trætte men glade og tilfredse efter en vidunderlig tur, hvor vejret i den grad havde været med os.


Billedserie fra dagen:

Til toppen