Menu

Muslingedagen slog alle rekorder

Muslingedagen slog alle rekorder

Årets Muslingedag på Fur Havn slog alle rekorder. Det er øens muslingefiskere der står for arrangementet og allerede ved middagstid var der mange mennesker på havnen.  

Køen af folk, der ville have smagsprøver af alt godt fra Limfjorden voksede stødt, til den nåede helt ud parkeringspladsen ved det gamle færgeleje. Og ikke nok med det, så var der også en madkø, der gik den modsatte vej igennem teltet og hen til Glashuset. Ifølge forlydende, sejlere Mjølner 3000 gående gæster over Fursund. Dertil kom alle de folk, der kom fra sommerhusene, campingpladsen og overnatningsstederne, og ej at forglemme furboerne selv.  Men de sidste udgjorde kun en lille del af de mange besøgende. Fur Camping havde således så godt som fuldt belagt og en god del af dem, bliver liggende og tager pinsen med i næste weekend. 

Da FurNyts udsendte for anden gang besøgte havnen ved halvfemtiden, var de sidste ved at sikre sig en portion muslinger. Så det gamle ord om, at succes avler succes synes endnu engang at holde stik. Men hvis fremgangen fortsætter, så kan man godt spekulere over, om der stadig kan blive muslinger til alle og hvor folk i det hele taget skal opholde sig.  

Til toppen