Menu

Nyhedsbrev Fur Friskole 1. juni 2014

Nyhedsbrev Fur Friskole 1. juni 2014

Arbejdet med at gøre Fur Friskole klar til åbning efter sommerferien går planmæssigt fremad. I den forgangne uge, er der blevet ansat to lærere, så det faste personale nu er klar til at tage imod eleverne efter sommerferien.

Carina Christensen

Som pædagog/lærer der skal stå for ”Fritteren” samt undervise i indskolingen er ansat Carina Christensen, der i disse dage er oppe til de sidste prøver til pædagog uddannelsen. Carina er tillige uddannet landmand, har været spejderleder og er med i bestyrelsen for Danmarks Naturfredningsforening og har i det hele taget været meget aktiv i lokalsamfundet. Hun glæder sig meget til at arbejde på Fur og går nu i gang med at finde sig en bolig på øen.

 

Ivan Johansen

Ivan Johansen, der bor på Mors, er ansat som lærer på Fur Friskole. Ivan er fuldblods friskolemand og er uddannet på den ”Frie lærerskole i Ollerup. Ivan er et friluftsmennesker, der holder af jagt og fiskeri og som har været aktiv i de lokale sportsforeninger. Udover at være lærer er Ivan også musiker og har planer om, at tilbyde musikundervisning efter skoletid. 

 

Bente Kæseler

Med de to ansættelser har bestyrelsen de bedste forhåbninger til, at der med skoleleder Bente Kæseler i spidsen er sat et hold, som kan give Fur Friskole den bedst mulige start efter sommerferien. Bente har selv en lang karriere inden for friskolen og var med til at starte Karby Friskole på Mors. 

Der var 25 ansøgninger til de to stillinger.

 

Andre nyheder:

Der vil blive arrangeret ”Fritter” hverdage fra den 1. august og frem til skolestart. Tilmelding hertil og til ”Fritter” i øvrigt vil blive udsendt inden sommerferien. 

Husk at afmelde ”Fritterbørn” fra den kommunale ordning inden 1. juli. 

Børn, der har behov for at benytte ”Morgenfritter” bliver som hidtil passet i Fur Børnehus.

 

Der planlægges en ”Børnenes dag” på skolen i ugen efter, at de har fået sommerferie.

Nærmere oplysning vil blive givet, så snart program er færdigt.

Der indkaldes til forældremøde inden sommerferien.

 

I er meget velkommende til at kontakte Bente Kæseler på mobil: 21297170 eller Knud Peder Jensen på 61273832 eller på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

 

Til toppen