Menu

Spar Nord i Roslev forærede møbler til Fur Friskole

Spar Nord i Roslev forærede møbler til Fur Friskole

Forleden blev bestyrelsen for Fur Friskole kontaktet af Elly Thomassen, der er ansat i SparNords afdeling på Fur,  om den kommende Friskole var interesseret i ”nogle stole og borde”.  Grunden var, at Spar Nords afdelinger i Glyngøre, Durup og på Fur nedlægges og aktiviteterne samles i Roslev-afdelingen.  Her skulle et lokale i loftetagen omdannes fra mødelokale til kontor for et antal medarbejdere, hvorfor der ikke længere var brug for stole og borde. 

Afdelingsdirektør i Spar Nord Roslev, Karen B. Olesen og Knud Peder Jensen (tv) og Mikael Rohde fra Fur Friskole

Det tilbud takkede friskolens bestyrelse straks ja til, og stor var glæden, da det viste sig, at udtrykket ”nogle stole og borde” dækkede over, at der var tale om hele 35 stole med tilhørende borde.

Eneste betingelse var, at lokalet blev ryddet hurtigst muligt. Efter en opringning til fragtmand, Frank Baadsgaard, Fur var transporten sikret uden beregning. Onsdag den 9. april, var det store flyttedag.

35 stole med tilhørende borde

Men hvor skulle møblerne, der fyldte det meste af et vognlæs, opbevares indtil skolestart? På Fur Skole var der ikke plads, men igen trådte Spar Nord til og tilbød at alle møblerne kunne sætte om ikke i banken så ind i bankens mødelokale i afdelingen på Fur. Også dette tilbud takkede bestyrelsen ja til. 

På Fur stod kunderådgiver Elly Thomassen parat, og hjalp med at få møblerne opmagasineret i Fur-afdelingens mødelokale.  

Senest ændretOnsdag, 27 august 2014 09:10
Til toppen