Menu

Skiltning - et indviklet, men vigtigt emne

Skiltning - et indviklet, men vigtigt emne

SET inviterer til info-møde for turismeaktører

Som virksomhed må man ikke bare lige selv sætte et (selv nok så pænt og oplysende) vejviser- eller reklameskilt op ved vejen. For at hjælpe de lokale turismeaktører til den bedst mulige – lovlige – skiltning, inviterer Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter (SET) egnens turistaktører til info-møde mandag den 17. februar om skiltning ved vejen og i det åbne land.

For enhver virksomhed gælder det, at synlighed i form af skiltning er et vigtigt paramenter – og især da, hvis virksomheden tager imod gæster, som det er tilfældet for turismevirksomheder. Imidlertid skal der søges om tilladelse hos kommunen til opsætning af skilte både i bymæssig bebyggelse og i det åbne land. Dog findes undtagelser fra disse regler, når det gælder midlertidige skilte og små virksomhedsreklamer.

-Men! Hvornår gælder hvilke regler; hvor må der skiltes; hvordan ser lovlige/ulovlige skilte ud - og hvorfor er der egentlig regler for, om et skilt er lovligt eller ej, har spørgsmålet ofte lydt til både mig og mine kolleger, fortæller turismechef Alice Bank Danielsen, der tilføjer, at SETs rolle er at hjælpe egnens virksomheder med at blive synlige overfor turister og gæster.

For at give deltagerne på info-mødet viden om, hvornår der skal søges - hvordan der skal søges og hvad, der skal tages højde for, har SET inviteret Mona Vilsgaard Madsen, der er teknisk designer hos Skive Kommune.

-Mona vil på mødet give en introduktion til regler og lovgivning og vise eksempler på, hvad man må og ikke må, siger turismechefen, der opfordrer turismeaktørerne til at afsætte et par eftermiddagstimer for at blive klogere på skiltejunglen inden 2014 sæsonen skydes i gang.

 

Kontakt

Turismechef Alice Bank Danielsen

Tlf. 4043 4157 / Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Se evt. mere - klik her

Kilde: Skive Kommunes hjemmeside

 

Senest ændretFredag, 07 februar 2014 19:31
Til toppen