Advarsel
  • JUser: :_load: Kan ikke indlæse bruger med ID: 842
Menu

Rock på Fur

  • Skrevet af 
Rock på Fur

Et af Danmarks ældste rockbands Backseat, med Ivan Petersen i den vokale forgrund, spiller i Fur Forsamlingshus fredag den 7. februar 2014. Backseat blev dannet så langt tilbage som i starten af 90érne, hvor de fra starten hærgede både hitlisterne og spillestederne overalt i Danmark med deres medrivende rock. Med den garvede Ivan Pedersen i den vokale front og en flok stærke instrumentalister bag, var der dømt øjeblikkelig succes. En succes, som har varet ved lige siden.

BACKSEAT udgav i 2013 sit syvende album ”Seasoned & Served”. Albummet indeholder 10 splinternye sange i bandets traditionelle stil samt en række bonustracks af forskellig art.
I sit 21. leveår demonstrerer BACKSEAT fortsat – på dette nye album - en stålsat ”holden snuden i sporet”, tro imod sin oprindelige stil og dens univers, men stadig i udvikling, og kan som et af de få bands i sin genre herhjemme stadig smykke sig med noget, man skulle tro var en selvfølge, - nemlig gode sange. Og de gode sange har været bandets varemærke hele vejen fra starten.

Allerede i efteråret 2012 var det meningen, at Backseat skulle spille på Fur, men koncerten dengang måtte udsættes på grund af sygdom. Furs Fælles Foreninger, som står bag koncerten, har lige siden haft en aftale med Backseat om, at de ikke aflyste men bare udsatte koncerten. Og på lørdag d. 7. februar er der så dømt rock på Fur, når Backseat indtager scenen og tager revanche i forsamlingshuset.

Der er helt garanteret dømt gamle kendinge fra det store bagkatalog som f.eks. hittet ”Bitter Moon” og ”Hey good Looking” såvel som numre fra deres seneste udgivelse, når strømmen bliver sat til guitarerne og da Backseat har bred appeal, er det ikke svært at forestille sig en fest, hvor både unge og modne mennesker fester igennem side om side. Eller som Ivan Pedersen siger det: ”Det hænder, at der slipper en flok unge mennesker indenfor til en af vores koncerter ved en fejltagelse. Så sker der HVER GANG det, at de flipper skråt, fordi klassisk Rock´n Roll jo netop har energi – har appeal - har dynamik, og i vores tilfælde også har gode melodier. Og der er i hvert fald aldrig nogen af de unge, der sådan snublede ind i en Backseat koncert, der er endt med at gå, før koncerten var færdig!”

Billetter kan købes (eller forudbestilles pr tlf.) i DagliBrugsen på Fur. Koncerten begynder kl. 19. og dørene åbnes fra kl. 18. Efter koncerten vil Diskotek Turbo fortsætte festen.

Senest ændretLørdag, 18 januar 2014 13:53
Til toppen