Menu

Julestue hos spejderne

Søndag holdt spejderne på Furderes årlige julestue. Meget jul var der ikke nu ikke over vejret, for regnen stod ned, da spejderne på Fur i søndags holdt deres årlige julestue. Men det afholdt ikke folk for at møde op i stort tal og ved køb af lodder i det amerikanske lotteri at støtte spejderarbejdet på Fur

Søndag holdt spejderne på Furderes årlige julestue.

Meget jul var der ikke nu ikke over vejret, for regnen stod ned, da spejderne på Fur i søndags holdt deres årlige julestue. Men det afholdt ikke folk for at møde op i stort tal og ved køb af lodder i det amerikanske lotteri at støtte spejderarbejdet på Fur.

Da FurNyt kom frem, var spejderne i fuld gang med nedtællingen til, at salget af lodder kunne starte. Køen var lang, men antallet af gevinster var tilsvarende stort. Fur spejderne sender i den forbindelse en tak til alle på øen, der har skænket gevinster.

For de små var der arrangeret fiskedam, hvor der var gevinst hver dag. Traditionen tro var der en levende kalkun til den, der kom nærmest på at gætte dens vægt. Vinder blev Tanja Herbst med et gæt på 7,5 kg.  Tanja er uddannet slagter, og hendes øjemål svigtede ikke, så hun kom nærmest på de 8,426 kg, som var kalkunens vægt.

Det samlede resultat af spejdernes julestue blev et overskud lige omkring de 7000 kr.

26.11.2009
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Til toppen