Menu

Ib Grønbech & Det Mekaniske Orkester

Fur Forsamlingshus havde besøg af Ib Grønbech & Det Mekaniske Orkester - Lørdag aften den 21. november stod i Ib Grønbechs tegn i Fur Forsamlingshus. Siden Johnny Madsen for tre år siden gæstede Fur Forsamlingshus har Furs Forenede Foreninger – FFF arrangeret adskillige koncerter med ”kendte folk”. I år var turen kommet til nordjyden Ib Grønbech og hans Mekaniske Orkester

Ib Grønbech & Det Mekaniske Orkester

Lørdag aften den 21. november  stod i Ib Grønbechs tegn i Fur Forsamlingshus.

Siden Johnny Madsen for tre år siden gæstede Fur Forsamlingshus har Furs Forenede Foreninger – FFF arrangeret adskillige koncerter med ”kendte folk”. I år var turen kommet til nordjyden Ib Grønbech og hans Mekaniske Orkester.  Det med det ”Mekaniske Orkester” skal forstås helt bogstaveligt. For orkestret består af tre ældre herrer, der må havde haft deres storhedstid i 1960erne at dømme på deres ydre udseende. Deres indre består derimod af alskens elektronik og mekanik, der gør, at de på forbløffende vis kan spille og agere som noget, der var levende. Men inden de fik lov til at udfolde sig, bød Olly Ekstrand på vegne af FFF velkommen til de godt 200 gæster og takkede de mange frivillige, der muliggør et sådant arrangement. En særlig tak var der til Birgit Ladefoged og Ulla L. Madsen, der altid møder op, når fællesskabet kalder.

Derefter kom øjeblikket, som alle ventede på, hvor en veloplagt Ib Grønbech akkompagneret af sit Mekaniske Orkester kunne gå på scenen. Selv var han klædt som Elvis Presley i hans sidste år, med åbentstående  skjorte og vrik og rul.

At dømme efter publikums reaktioner, så faldt Ib Grønbech mange ligefremme betragtninger om livets genvordigheder mellem mænd og kvinder  i god jord.

Efter et par timers underholdning blev der spillet til dans med  Rollercoasters og de formåede at holde gang i festen til et godt stykke efter midnat.

25.11.2009
kpj

Senest ændretSøndag, 06 december 2009 11:54
Til toppen