Menu

Udgive bog om akvarelmaling

Alek Krylow Æ Skovvej 11 har udsendt endnu en bog om maling med akvarel. ”At male lette Akvareller” henvender sig til alle, der maler akvareller, siger Alek til FurNyt. Undertitlen på bogen er: ”Se – fortolke – simplificere”, og den titel rummer hele ideen med bogen. Man skal nemlig lære, at ikke alt skal med, men at det gælder om at fortolke f. eks. et landskab

Alek Krylow Æ Skovvej 11 har udsendt endnu en bog om maling med akvarel. 

”At male lette Akvareller”  henvender sig til alle, der maler akvareller, siger Alek til FurNyt. Undertitlen  på bogen er: ”Se – fortolke – simplificere”, og den titel rummer hele ideen med bogen. Man skal nemlig lære, at ikke alt skal med, men at det gælder om at fortolke f. eks. et landskab. Her er ”antydningens kunst” oftest bedre, end at man har alle mulige detaljer med. Et af måderne på at øve sig, fortæller bogen, er at prøve at male hurtigt. Så tvinges man til at tage hurtige beslutninger og lade være med at gå ned i detaljen.

Alek Krylow har tidligere udgivet bogen: ”Akvarel – et spørgsmål om vand”. Dertil komme en del DVD’er og videoer om sammen emne.

10.11.2009
kpj

Til toppen