Menu

Centerklubbens generalforsamling

Mandag eftermiddag d. 26. oktober havde centerklubben sin årlige generalforsamling på Ældrecenteret. Formanden Helga Vester indledte med at byde forsamlingen hjertelig velkommen, og som det første punkt på dagsordenen blev Grethe Poulsen valgt som ordstyrer

Mandag eftermiddag d. 26. oktober havde centerklubben sin årlige generalforsamling på Ældrecenteret. 
Formanden Helga Vester indledte med at byde forsamlingen hjertelig velkommen, og som det første punkt på dagsordenen blev Grethe Poulsen valgt som ordstyrer.

Hun gav først ordet til centerlederen Helene Jacobsen som gav en kort orientering om centeret drift og oplyste, at det ikke længere var gratis for stedets beboere at benytte salen til private fester, men at det fortsat kunne lade sig gøre. 
Derefter gav formanden Helga Vester en orientering om, hvad der var foregået af arrangementer i årets løb, og sagde at der havde været 19, og nævnede hvem der havde været der, og hvor mange deltagere der var hver gang. 
Dernæst oplæste kassereren regnskabet som så rigtig pænt ud, takket være en del tilskud fra foreninger og fonde.

Dernæst var der valg til bestyrelsen, hvor Jens Villadsen og Else Odgård var på valg og blev genvalgt, og det gjaldt også de 2 supleanter Helga Pedersen og Maja Jacobsen, samt revisoren Grethe Poulsen. 

Det sidste punkt var eventuelt, og her kom et ønske om en ny mikrofon frem.

Endelig til sidst havde Dagny Villadsen ordet og orienterede om Fur og Seldes lokalråd, der ville holde møde på Fur ældrecenter næste mandag d.2. november. 
Herpå takkede Grethe Poulsen for god ro og orden og hævede generalforsamlingen.

Herefter fik vi vores kaffe og som sædvanligt sluttede eftermiddagen med bankospil med mange fine gevinster.

27.10.2009
Erik Th. Nielsen


Senest ændretSøndag, 17 januar 2010 10:42
Til toppen