Menu

Fur Børnehave indstilles til nedlæggelse

Skolebestyrelsen for Fursund Skole indstiller til Børne- og Familieudvalget i Skive Kommune, at Fur Børnehave nedlægges snarest

Skolebestyrelsen for Fursund Skole indstiller til Børne- og Familieudvalget i Skive Kommune, at Fur Børnehave nedlægges snarest.

De sidste par års dramatiske fald i børnetallet i Fur Børnehave og deraf følgende dårlig økonomi, har tvunget Fursund skole til at indstille til Børne- og Familieudvalget i Skive Kommune, at børnehaven lukkes snarest. I de sidste par måneder er der arbejdet intens med flere modeller for, hvordan Børnehaven kunne overleve, men ingen af de opstillede modeller kunne udfra de forventede børnetal bringe balance mellem udgifter og indtægter.

Derfor måtte skolebestyrelsen på sit møde tirsdag aften se i øjnene, at med de økonomiske midler, som kommunen tildeler Fursund Skole,  er det ikke længere muligt i skole regi at opretholde  børnehaven på Fur.
Det er nu op til Børne- og Familieudvalget at bestemme, hvilken indstilling de vil tilstille politikerne i Skive Byråd, når sagen ender på politikernes bord.

Der er nok ingen tvivl om, at på Fur vil man spørge til de ofte omtalte ø-penge, som netop gives til kommunen for blandt andet at kunne betale de ekstraudgifter, der er forbundet med at drive skole og børnehave på en ø.

21.10.2009
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Til toppen