Menu

Bare Basse blandt venner

Fra Jette Herne har redaktionen modtaget følge beretning om en biltur til hovedstaden, der tog en højst overraskende vending

Fra Jette Herne har redaktionen modtaget følge beretning om en biltur til hovedstaden, der tog en højst overraskende vending:

”En ven i nøden!

Vi stod forleden aften ved Bistrupskolen med en bil, der ikke ville starte. Havde også haft problemer aftenen før og fik da hjælp hos Falck. Endnu en gang måtte vi kontakte Falck, som tidligst kunne komme om halvanden time. Vi boede hos en veninde i Farum, men skulle til middag i København. Vi forudså for det første, at vi ville komme for sent, dernæst at bilen måske igen ikke ville starte, når vi skulle hjem. Så vi var i lidt af et dilemma. Falck kommer nemlig kun én gang i døgnet.

Men så kommer der en frelsende engel forbi, en mand med tillid til sine medmennesker, må man sige! Han var ude at lufte sin hund og spurgte os, om vi havde problemer og tilbød straks, at vi kunne låne hans bil. Han skulle nemlig ikke bruge den før næste dag. Vi kunne bare sætte den næste morgen. Og så stak han bilnøglen i hånden på mig og sagde, at jeg bare kunne smide den i postkassen, når jeg stillede bilen igen.

Jeg ville så gerne vide, hvad den rare mand hed og svaret var: ”Bare Basse blandt venner.

Dejligt at møde er sådant menneske! Jeg håber, han ved, hvor taknemmelige vi er”.

16.11.2008
Jette Herne

 

Til toppen