Menu

Borgermøde på Fur Færgekro

Onsdag den 1. april kl. 19.00 afholder Fur Sogneforening borgermøde vedrørende den fremtidige udvikling på Fur. Blandt andet vil borgmester Flemming Eskildsen  fortælle om Byrådets visioner for udviklingen i by og på land. Der er også mulighed for at spørge ind til det første udkast til Planstrategi 2009, som kan ses på www.furnyt.dk

Onsdag den 1. april kl. 19.00 afholder Fur Sogneforening borgermøde vedrørende den fremtidige udvikling på Fur. Blandt andet vil borgmester Flemming Eskildsen  fortælle om Byrådets visioner for udviklingen i by og på land. Der er også mulighed for at spørge ind til det første udkast til Planstrategi 2009, som kan ses på www.furnyt.dk.

Birgit Ladefoged, der er med i bestyrelsen for Fur Borgerforening udtaler til FurNyt:  Vi afholder et borgermøde d. 1. april og håber at kunne skabe interesse for hvorledes den kommende kommuneplan skal se ud.

Med mødet vil vi også gerne gøre folk opmærksomme på, at det er vigtigt at så mange som muligt får kendskab til den ret den enkelte borger har til at ytre sig INDEN beslutningerne tages.

Vi vil genre slutte mødet af med at nedsætte en gruppe som vil arbejde videre med de ideer folk har. Men det er vigtigt at slå fast, at der er ingen der kommer til at sidde i denne gruppe uden selv at have lyst. Gruppen skulle gerne dække bredt, så derfor må vi have gjort opmærksom på det udkast til Planstrategi 2009 som pt ligger klar til gennemlæsning på Furnyt eller kommunens hjemmeside. Høringsfristen er frem til d. 24. april (tror jeg!).

18.03.2009
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Til toppen