Menu

Fur Kaffe og The åbner i nye lokaler

Lørdag den 11. april kl. 14.00 åbner Henny og Villy Svinth butikken ”Fur Kaffe og The” i lokaler på landejendommen på Søndergårdevej 68

Lørdag den 11. april kl. 14.00 åbner Henny og Villy Svinth butikken ”Fur Kaffe og The” i lokaler på landejendommen  på Søndergårdevej 68.

Villy Svinth i fuld gang med at indrette de nye butikslokaler i en længe på landejendommen på Søndergårdevej, da Furnyt i sidste uge kiggede ind.  
”Vi vil sælge kaffe, te og is”, siger Villy og viser pladsen i den nyindrettede butik, hvor fryseren til is skal stå. Derudover vil forretningen handle med vin og øl og  gaveting, som for eksempel porcelæns kopper og kander. Sættet, Villy viser frem, er russisk. Ligeledes vil der være specialfremstillede smykker at finde og mange andre ting, samt det Villy kalder ”maskuline gaver”. Der skal nemlig være gaver at finde, når manden fx bliver halvtreds. Alt det med ståltråd og stearinlys duer efter Villys mening ikke i den sammenhæng. Derfor har han købt specielle produkter inden for rom og cognac og lignende, så der virkelig er noget til mænd, der runder et skarpt hjørne.

Midt i butikken står Villys hjertebarn i form af en gammel kaffemølle, som de sås i alle købmandsbutikker og brugser, før selvbetjeningen i 1960erne tog over. Ideen er, at alle der besøger butikken får tilbudt smagsprøver på kaffe og tillige et lille stykke chokolade, som så forhåbentligt ”smager af mere”. 
Uden for butikken vil der være borde og bænke, så folk kan sidde og nyde deres te og kaffe til synet af Limjordens blå vand.

Fur Kaffe og The blev oprettet som virksomhed i 2007. Forretningen specialiserede sig i at sælge gavepakker til firmaer. En ansøgning om at måtte indrette den nuværende butik blev afslået af myndighederne. Henny og Villy valgte at anke til Miljøklagenævnet, men måske uden større tro på, at det ville ændre afgørelsen. Stor var glæden da, der pludselig dumpede et brev ind, der fortalte, at de havde fået tilladelse til at lave butik.

kpj

 

Senest ændretLørdag, 28 november 2009 18:26
Til toppen