Menu

Esben Langkniv & hans Rakkerpak

Søndag d. 14. juni vil troubadouren og historiefortælleren Esben Langkniv sammen med tre dygtige musikere præsentere en musikalsk fortælling På Fur Museum. Fortællingen knytter sangene og historien sammen til en helhed. En historie, som tager sit udgangspunkt i nogle breve. Brevene bliver udgangspunktet for et portræt af en mand som fødes i slutningen af 1800 tallet.

I Myrens Tegn


- en forunderlig sommerdag på Fur Museum

Søndag d. 14. juni vil troubadouren og historiefortælleren Esben Langkniv sammen med tre dygtige musikere præsentere en musikalsk fortælling På Fur Museum. Fortællingen knytter sangene og historien sammen til en helhed. En historie, som tager sit udgangspunkt i nogle breve. Brevene bliver udgangspunktet for et portræt af en mand som fødes i slutningen af 1800 tallet. Som ganske ung bliver han sømand, inden 1. verdenskrig tvinger ham i land. Han bliver tørvearbejder i den udtørrede Bøllingsø (sammen med en furbo), inden livet og drømmene igen tager ham med. Han udvandrer til Amerika som mange af hans landsmænd, inden sporet ender med det sidste brev som er afsendt fra Minnesota i 1924.

Image

Arrangementet begynder kl. 14 og varer godt 2 timer, med ca. 20 min. Pause. 
Der kan købes kaffe og kage, øl vin og vand. 
Der betales normal museumsentre. Gratis adgang for medlemmer af museumsforeningen.

Det samlede program for  I Myrens Tegn

9/6 Askov Højskole
11/6 Skagen By og egnsmuseum
14/6 Fur Museum
17/6 Klosterlund Museum, Bølling Sø
18/6 Marstal Søfartsmuseum
21/6 Helsingør Theater, Den Gamle By, Århus

 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/furnyt.dk/public_html/templates/gk_news/html/com_k2/templates/default/item.php on line 191
Til toppen