Menu

Ø-lejr for Ø-ungdom 2009

Sammenslutningen af Danske Småøer og Småøernes Aktionsgruppe arrangerer denne sommer en ø-lejr på Strynø for aldersgruppen 12-16 år. I en pressemeddelelse hedder det: Formålet med denne ø-lejr for børn og unge i alderen 12-16 år fra småøerne er at give de unge en god oplevelse. At give dem mulighed for at møde ligesindede, knytte venskaber og måske endda styrke stoltheden ved at være øbo

Sammenslutningen af Danske Småøer og Småøernes Aktionsgruppe arrangerer denne sommer en ø-lejr på Strynø for aldersgruppen 12-16 år. I en pressemeddelelse hedder det:

Formålet med denne ø-lejr for børn og unge i alderen 12-16 år fra småøerne er at give de unge en god oplevelse. At give dem mulighed for at møde ligesindede, knytte venskaber og måske endda styrke stoltheden ved at være øbo.

Ø-lejren foregår på Øhavets Smakkecenter, Strynø, i perioden 20. – 24. juli, 2009. Der vil være plads til 30 deltagere, og som udgangspunkt vil der være en foreløbig kvote på 4 unge pr. ø. Hvis der er tilmeldinger derudover fra en enkelt ø, vil de pågældende komme på venteliste. De unge må ikke være yngre end 12 år eller ældre end 16 år i lejrperioden. De skal være fastboende på en af vores 27 småøer. Dog vil dele-børn, hvor den ene forælder bor på en ø, også kunne melde sig til.

Tilmeldingen foregår efter først-til-mølle-princippet, og vi skal have tilmeldingen inden d. 4. juni. Det koster 500 kr. at deltage, og en tilmelding er først gældende ved indbetaling på konto 9100 241 00 29 335 i Morsø Sparekasse. Mærk betalingen med deltagerens navn og hjem-ø. Efter d. 4. juni refunderes tilmeldingsgebyrer ikke, med mindre tilmeldingen kan overtages af unge på venteliste.

Øhavets Smakkecenter på Strynø er erfarne i besøg af lejrskoler, skoleklasser, firma-selskaber og vil med hjælp fra et mindre korps af frivillige stå for afviklingen af lejropholdet. De unge mennesker skal overnatte i telte, men hvis vejret skulle vise sig fra sin allerværste side, så er Smakkecenteret indrettet med en moderne sovesal. Besøg Smakkecenteret på www.smakkecenter.dk

Det er forældrenes opgave at bringe og hente de unge mennesker til og fra færgen i Rudkøbing. Derfra er der så sørget for alt.

Ønsker man yderligere oplysninger, så mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring 62 51 39 93

Sammenslutningen af Danske Småøer og Småøernes Aktionsgruppe
25.05.2009

 

Til toppen