Menu

FurNyt kommer i ny version

FurNyt kommer i ny version

Den version af FurNyt, der har været på skærmen i fire år, ændres nu. I begyndelsen af januar kommer FurNyt i version 4. Der bliver forandringer, og der kommer forbedringer.

Den snart gamle udgave af FurNyt var i løbet af sin levetid blevet for tung og utidssvarende. Derfor krævede hjemmesidens hostmaster, at FurNyt skulle omprogrammeres. FurNyts webmaster, Jesper Schrøder, har arbejdet på opgaven i nogen tid. FurNyts journalist, Knud Peder Jensen, og styregruppen har deltaget i processen. En demo-udgave blev præsenteret for FurNyts bestyrelse i november. Og få dage inde i 2014 kommer den nye udgave på din skærm.

Den nye udgave får mange forbedringer. For eksempel vil opsætningen automatisk tilpasse sig til din skærm – uanset om du har widescreen, smartphone, iPad eller tablet. Det bliver godt, for stadig flere går på FurNyt via andre medier end den gammeldags computer.

FurNyts forside vil ændre sig, så man får mange flere opslagsmuligheder. Hvis man er af den opfattelse, at al fornyelse er af det onde, ja, så er det ikke så godt, men med lidt tilvænning vil man finde ud af, at man har fået flere muligheder for at finde det man søger.

Når man er kommet ind i en artikel, et portræt eller en pressemeddelelse, kan man i den nye funktion lynhurtigt dele artiklen via mail, Facebook eller Twitter. Det bliver nemt at sprede noget fra FurNyt til andre. Fur kan for alvor komme rundt i verden.

I løbet af januar og februar vil du på FurNyt kunne læse flere eksempler på, hvad FurNyt version 4 har af nye funktioner. Der bliver måske også behov for tilretning, og der vil løbende blive lavet små forbedringer, i takt med at behovene og de tekniske muligheder viser sig. En hjemmeside er nemlig en dynamisk proces i fortsat forandring.

Med den store indsats som Jesper Schrøder har lagt i fornyelsen af FurNyt, er Furs hjemmeside klar til at tage hul på det nye år. FurNyt takker for året, der er gået, og ser frem til at tage hul på 2014.

FurNyts styregruppe 31. december 2013
Stefan Frøkjær-Jensen og John Brinch Bertelsen
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 

Senest ændretMandag, 06 januar 2014 13:12
Til toppen