Menu

Bæredygtigt vinderfoto

Vinderne af Furs fotokonkurrence med temaet ”Fur som bæredygtig ø” er nu fundet. Konkurrencen var et samarbejde mellem Furnyt og Innovation Fur. Der er kommet mange flotte bud, og dommerpanelet har valgt tre vinderfotos, som belønnes med pengepræmier

Vinderne af Furs fotokonkurrence med temaet ”Fur som bæredygtig ø” er nu fundet. Konkurrencen var et samarbejde mellem Furnyt og Innovation Fur. Der er kommet mange flotte bud, og dommerpanelet har valgt tre vinderfotos, som belønnes med pengepræmier.

1. præmien på 3000 kr. går til Inger Marie Mulvad. Hun beskriver sit vinderfoto med disse ord:

”Vi ønsker at fortælle om udnyttelsen af de lokale ressourcer. For min familie er det en betydningsfuld del af vores ophold på Fur at gøre brug af lokale råvarer. At begive sig ud i naturen efter det næste måltid, tilberedningen af det og naturligvis selve måltiden er forbundet med mange gode oplevelser”.

 

2. præmien på 1500 kr. går til Anne Reinholdt

 

3. præmien på 500 kr. går til Caroline Schrøder.

 

Dommerpanelet, som bestod af Furnyt-redaktionen og Christoffer Boserup Skov fra Innovation Fur, har lagt vægt på, at vinderbillederne skulle være æstetisk flotte. Derudover skulle de have nogle gode billedvirkemidler og vise nogle ægte furboere. Det lever de tre vinderfotos fuld op til.

Stort tillykke til vinderne og tak for de flotte fortolkninger af temaet. Vinderbillederne vil blive brugt til en Furplakat.

Til toppen