Menu

Rejsebio viste film fra Grønland

Mandag eftermiddag den11 november havde vi i Ældrecenterets venneforening en pragtfuld eftermiddag i Ældrecenterets spisesal, idet Finn Hessellund fra Viborg viste os en vidunderlig film, som han og hans kone Helle havde optaget under en 10 dages tur til Grønland i sommeren 2003

Mandag eftermiddag den11 november havde vi i Ældrecenterets venneforening en pragtfuld eftermiddag i Ældrecenterets spisesal, idet Finn Hessellund fra Viborg viste os en vidunderlig film, som han og hans kone Helle havde optaget under en 10 dages tur til Grønland i sommeren 2003.

De var nu pensionister, men han havde i mange år været ansat på Viborg Sygehus, og de sidste år af sit arbejdsliv, havde han været i forsikringsbrancen.

De fik så i 2003 et længe næret ønske opfyldt, om at komme en tur til Grønland, som er verdens største ø og 2700 km lang, og der bor 55000 mennesker, de fleste på Vestkysten.

De havde på turen optaget den mest storslåede skønne film, som vi nu fik lov at nyde.

De kom vidt omkring i de 10 dage, de var der, både med hellikopter og både, hvor de sejlede rundt i indlandsisen til de forskellige kystbyer og optog nogle fantasstiske skønne billeder af den Grønlandske natur, som vi rigtig nød at se.

Det var en pragtfuld eftermiddag.

13.11.2013
Erik Th. Nielsen

Til toppen