Menu

Slagterens Gårdbutik på Havnen - artiklen er fra 2013 og desværre ikke aktuel længere

  • Skrevet af 

Slagtermester Danny Linde Sørensen, Slagterens Gårdbutik i Kåstrup, har af Skive Kommune fået tilladelse til at holde med sin rullende gårdbutik ved slæbestedet på Fur Havn. Indtil videre vil han være at finde på havnen tirsdag og fredag fra 14 – 17

Artiklen er fra 2013 og desværre ikke aktuel længere

Slagtermester Danny Linde Sørensen, Slagterens Gårdbutik i Kåstrup, har af Skive Kommune fået tilladelse til at holde med sin rullende gårdbutik ved slæbestedet på Fur Havn. Indtil videre vil han være at finde på havnen tirsdag og fredag fra 14 – 17.

Danny skriver om sin butik:

Slagterens Gårdbutik er stedet hvor du finder, alt indenfor kød og pålægsvarer.

Butikken har god kvalitet, service og fornuftige priser i højsædet.

Butikken har et stort udvalg af hjemmelavet pålæg. Vi fører traditionelle pålægsvarianter såvel som mesters egne opskrifter/idéer indenfor pålæg.
Vi har et stort udvalg af tilbehør f.eks. hjemmelavet krydderfedt, skinkesalat, m.m.
Vi har desuden egen opskæring, pølsemageri og røgeri.

Slagterens Gårdbutik er også din samarbejdspartner hvis du skal afholde bryllup, konfirmation, barnedåb, bryllupsdag, fødselsdag, reception, firmafest, og hvis du kunne tænke dig at menuen skal komme fra grillen.

Hos Slagterens Gårdbutik er ingen opgave for stor eller for lille og vi har stor erfaring i menuer og buffeter fra grillen.

Hvad enten der er snak om vores populære Helstegt pattegris eller forskellige stege til en lækker Carvery, du har også mange muligheder med en grill selv menú. Alt kan faktisk lade sig gøre på grillen og du er naturligvis altid velkommen, til at ringe til os, så vi kan sammensætte lige den menú kunne tænke dig for at din fest bliver en succes.

12.10.2013
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Senest ændretFredag, 21 juli 2023 15:16
Til toppen