Menu

Ny leder i Fur Børnehus

  • Skrevet af 

Den 1. september fik Fur Børnehus ny leder. I den anledning lagde FurNyt vejen forbi Børnehuset

Den 1. september fik Fur Børnehus ny leder. I den anledning lagde FurNyt vejen forbi Børnehuset.

Ulla Bergkvist hedder lederen og FurNyt traf hende i gang med at indrette kontor i det værelse, der tidligere blev brugt til tumlerum.

Ulla fortæller, at hun kommer fra Fyn, men at hun for to et halvt år siden flyttede sammen med sin kæreste i Jebjerg.

”Hvad med blæsten”, spørger den udsendte. Jo, den har hun vænnet sig til, selv om hun lige skulle lære, at tyndt tøj på tørresnoren faktisk kan blæse i stykker.

På Fyn var hun souschef i en større institution, men sagde sit job op for at flytte til Jebjerg sammen med sin 14 årige datter. Det skete uden at have et arbejde på hånden. Det blev til forskellige vikariater i Skive Kommune. Før sommerferien i år så hun opslaget om stillingen som leder af Børnehuset på Fur. Øen kendte hun godt, da den var det første sted, som kæresten viste hende, da hun skulle lære egnen at kende.

Oprindeligt er Ulla sjællænder og blev udlært i Slagelse i 1992. Siden har hun arbejdet på flere store institutioner, men et sted som Fur Børnehus, hvor lederen selv har med børnene at gøre, er perfekt for hende.

”Fur er et lille samfund, hvor alle kender hinanden og jeg ved ingenting”, siger hun og smiler.” Men det vil tiden ændre på. Hun føler sig meget velkommen og glæder sig til arbejdet.

Den1. oktober kan Fur Børnehus fejre sin 3 års fødselsdag.


27.09.2013
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Senest ændretLørdag, 28 september 2013 16:18
Til toppen