Menu

Fur Kraftvarmeværk får varme fra Branden

  • Skrevet af 

Torsdag aften den 5. september havde Fur Kraftvarmeværk indkaldt dets medlemmer til ekstraordinær generalforsamling på kroen. Eneste punkt på dagsordenen var spørgsmålet om, hvorvidt generalforsamlingen ville sige ja eller nej til bestyrelsens forslag om at modtage varme fra Skamol fabrikken på Branden.

Det blev et enstemmigt ja

Torsdag aften den 5. september havde Fur Kraftvarmeværk indkaldt dets medlemmer til ekstraordinær generalforsamling på kroen. Eneste punkt på dagsordenen var spørgsmålet om, hvorvidt generalforsamlingen ville sige ja eller nej til bestyrelsens forslag om at modtage varme fra Skamol fabrikken på Branden. Det blev et enstemmigt ja. Det betyder, at fjernvarmenettet på Fur via en rørledning skal forbindes med fabrikken på Branden. Ifølge beregningerne skulle det i første omgang betyde en besparelse for den enkelte forbruger på ca. 5000 kr. årligt. Ledningen under sundet vil koste 9.000.000 kr. og skal betales af Fur Kraftvarmeværk.

Varmeværket håber, at med de nye lavere priser vil være muligt at få nye kunder på ledningsnettet, så udgiften til varme for den enkelte forbruger kan komme endnu længere ned.

Link til referat fra Generalforsamlingen inkl. diverse tegninger over linjeføring og oversigt over besparelser mv.:

http://furnyt.dk/2/images/stories/artikler2013/generalforsamling130905.pdf

10.09.2013
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Til toppen