Menu

Fur er med i finalen !

  • Skrevet af 

Fur er blandt finalisterne i konkurrencen "Hvad gør vi nu? Vores omstilling til et bæredygtigt samfund", som i disse uger kører i et samarbejde mellem DR og dagbladet Information

Fur er blandt finalisterne i konkurrencen "Hvad gør vi nu? Vores omstilling til et bæredygtigt samfund", som i disse uger kører i et samarbejde mellem DR og dagbladet Information.

380 projekter landet over meldte sig til konkurrencen. Nu er der 27 finalister. Tre for hver af DR's ni regionalstationer.

Nu går slutspurten så ind, og de ni vindere, et projekt fra hvert distrikt, bliver optaget en såkaldt bæredygtighedens blå bog, Danmarks Store Omstillingsguide.

Tre dommere
Et dommerpanel finder frem til én vinder fra hvert distrikt. Dommerne er Connie Hedegaard, EU's klimakommissær, Christine Feldthaus, livsstilsekspert og Emil Urhammer fra Omstilling Nu.

Vinderen får en plads i bogen Den Store Omstillingsguide, en slags bæredygtighedens blå bog, plus 5000 kr. til konsulentbistand til at give projektet endnu større udbredelse.

Vindere på TV
Vinderen i hvert distritk offentliggøres onsdag den 18. september, og samme aften sender Magasinet PENGE en specialudgave af programmet på DR1 med de ni vindere.

Læs mere på hjemmesiden voresomstilling.dk, hvor du også kan se alle de femten projekter fra Midt- og Vestjylland, der meldte sig til konkurrencen.

De andre projekter i regionen, og dem som Fur konkurrerer med, er:

* Energi på Venø:
Venøs udviklingsplan 2010/2012 har som mål at fastholde og udvikle Venø som bæredygtigt helårssamfund. Siden 2010 har energigruppen på Venø gennemført analyser, vurderinger og omlægninger i energiforsyning i mere end 25 % af øens husstande.

* Grøn Dannelse
På Vestjyllands Højskole forsøger de at røre mennesker i hjertet og bruge kreativiteten for at vise vejen mod et mere bæredygtigt samfund. Skolen har i mere end 15 år arbejdet målrettet på at skabe undervisningstilbud og demonstrationsprojekter indenfor økologi og bæredygtighed.Med venlig hilsen / Best regards

Christoffer Boserup Skov
Communication consultant
M: +45 21 32 61 59
W: innovation-fur.dk 

Senest ændretSøndag, 08 september 2013 09:34
Til toppen