Menu

Sommerkoncert i Fur Kirke

  • Skrevet af 

Ann-Mette Elten kendt fra sangen HJEM TIL ÅRHUS med gruppen PÅ SLAGET 12, bliver sommerens solist i Fur Kirke. Det sker tirsdag den 6. august kl. 19.00

Ann-Mette Elten kendt fra sangen HJEM TIL ÅRHUS med gruppen PÅ SLAGET 12, bliver sommerens solist i Fur Kirke. Det sker tirsdag den 6. august kl. 19.00.

Ann-Mette Elten har en lang karriere bag sig, med et meget varieret repertoire, hun har udover at synge med gruppen På Slaget 12 udgivet flere solo cd’er med både Danske salmer, klassiske stykker og engelsk sprogede m. m.

Hun startede som barn med at synge på Havneknejperne i Ålborg, son 12 årig udkom hendes første LP og som 14 årig var hun solist ved en koncert i Tivolis Koncertsal, og siden har hun begejstret det danske publikum med sin dejlige klare stemme og dejlige tekster.

Temaet ved Sommerkoncerten bliver: FRA FRELSERPIGE TIL POPSANGER en aften hvor Ann-Mette Elten udover at synge sine mest kendte sange også vil flette lidt af livets gang ind.

Vi glæder os til at kunne byde velkommen til Ann-Mette Elten og alle på Fur og omegn til denne Sommerkoncert, så reserver allerede nu dagen.

Entre´100 kr.

Billetter købes på Fur Turistkontor.

Menighedsrådet på Fur

Til toppen