Menu

FurNyts ferieplan

  • Skrevet af 

Sommerferien nærmer sig. Alle tager på ferie. Også FurNyt - men ingen grund til panik. Der er en ferieplan

Sommerferien nærmer sig. Alle tager på ferie. Også FurNyt - men ingen grund til panik. Der er en ferieplan.

Nogle tror, at FurNyts webmaster og journalist er fastansatte medarbejdere, der står til rådighed året rundt. Havde det blot været sådan, men økonomien rækker til, at de hver får omtrent en måneds løn for det arbejde de yder. I forhold til arbejdsindsatsen er det nærmest en symbolsk betaling

Sommerferien nærmer sig, men FurNyt har en plan, så der fortsat kan komme nye artikler i en jævn nyhedsstrøm. Det kræver dog, at brugerne af FurNyt bidrager til ferieplanen.

Webmaster Jesper Schrøder tager på ferie den 10. juli og vender tilbage den 23. juli. Hvis der er artikler, pressemeddelelser og forhåndsomtale, der ønskes bragt i denne periode, skal de være Jesper i hænde senest den 5. juli. Så lægger han bidragene ind, så de kommer løbende gennem ferieperioden. Send bidragene på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Journalisten Knud Peder tager på ferie fra den 15. juli til den 28. juli. Hvis der er begivenheder, der skal forhåndsomtales i denne periode, så send stoffet til KP senest den 5. juli.
Send det på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Skulle der ske noget i KP's ferie, som kræver journalistisk bearbejdning, så fungerer John Bertelsen som sommerjournalist. John holder ferie på Fur tæt ved en computer. Han kan kontaktes på 97 59 35 76 eller på e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Med denne beredskabsplan kan FurNyts medarbejdere holde ferie uden at brugerne af FurNyt opdager det. Det kræver blot, at FurNyt får stoffet ind før de nævnte deadlines.

God sommer til alle
Stefan Frøkjær Jensen og John Brinch Bertelsen
FurNyts styregruppe
 

Senest ændretLørdag, 06 juni 2015 12:15
Til toppen