Menu

Hjælp til FurNyts kalenderfunktion

  • Skrevet af 

Har du haft problemer med at lægge møder og arrangementer ind på FurNyts kalender, så kan du nu tilkalde hjælp

Har du haft problemer med at lægge møder og arrangementer ind på FurNyts kalender, så kan du nu tilkalde hjælp.

Nogle foreninger og firmaer har haft problemer med at lægge data ind i FurNyts kalender. "Kalenderen virker ikke" bliver der sagt.
FurNyt har været på besøg hos et par af de brugere, der har haft problemer. I begge tilfælde viste det sig, at FurNyts kalender fungerede udmærket, når man fik fjernet den blokering, der lå på brugerens egen pc.

FurNyts styregruppe har derfor lavet et udrykningshold, der kommer på besøg hos dig, hvis du har haft problemer med at bruge kalenderen. Send i så fald en mail eller ring så vi kan aftale tidspunktet for et besøg. Det bliver Mikkel Dahl Bertelsen, der giver hushjælpen. Mikkel har i to år arbejdet som IT-supporter på Skive Gymnasium og har herved fået en rimelig stor erfaring i problemløsning. Den erfaring kan FurNyts medlemmer nu trække på.

Målet er, at alle problemer skal være lokaliseret og løst i løbet af juni måned. Send derfor straks en mail eller ring, hvis du vil have hjælp.
Kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring på 97 59 35 76

FurNyts styregruppe den 6. juni 2013
Stefan Frøkjær-Jensen og John Brinch Bertelsen
 

Senest ændretLørdag, 06 juni 2015 12:16
Til toppen