Menu

FUR Camping har besluttet at stille de tomme lejrkoler til rådighed for lock-out-ramte børn fra Fur og Selde skole

  • Skrevet af 

Lejrskolen åbner kl. 7.30 - 17.00, hvor der dagen igennem vil være forskellige aktiviteter - på børnenes præmisser. Der er boldbane, legeplads, hoppepude og trådløst internet, hvis de selv medbringer tablet eller PC

Lejrskolen åbner kl. 7.30 - 17.00, hvor der dagen igennem vil være forskellige aktiviteter - på børnenes præmisser. Der er boldbane, legeplads, hoppepude og trådløst internet, hvis de selv medbringer tablet eller PC.

Børnene kan også hjælpe campingpladsens daglige gøremål og hjælpe med at passe pladsens dyr, ligesom det er børnene selv, der skal hjælpe med madlavningen.

Der serveres morgenmad og frokost, og er der nogle, der skal hentes ved færgen, vil vi gerne hjælpe med det.
Prisen er 25,- pr. dag.

Ønskes en overnatning, kan man også det. Lejrskolen rummer ialt 60 senge, og for bare 25,- kr. pr. dag ekstra kan børnene overnatte, og der vil også blive serveret aftensmad. Der skal medbringes sengelinned og lagner.

P.g.a. lock-outen har forskellige skoler afbestilt deres lejrtur til Fur, og da lokalerne alligevel står tomme, kunne vi se en fordel i, at gentage vores lejrskoletilbud som vi gjorde i uge 42 2010.

Det fungerede rigtigt fint, og der var mange forældre, der var flinke til at give en hånd med. Det håber vi naturligvis på er tilfældet igen.

Hvor længe lejrskolen kører - afhænger af lock-outen. Foreløbig kører vi ugen ud!

Tilmelding af børn (og hjælpere) til FUR Camping - 97 59 33 33.

Til toppen