Menu

Generalforsamling i Fur Museums Støtteforening – livlig debat

  • Skrevet af 

Fur Museums Støtteforening havde d. 20. marts sin årlige generalforsamling som sædvanlig på Fur Museum. Formanden, Jette Herne, berettede om årets forskellige arrangementer, som alle var godt besøgt og efter sigende vellykkede: en aftentur med geologerne, Grundlovsfesten i samarbejde med Sogneforeningen, en aften med gamle film og en sommerfest i museumshaven

Fur Museums Støtteforening havde d. 20. marts sin årlige generalforsamling som sædvanlig på Fur Museum. Formanden, Jette Herne, berettede om årets forskellige arrangementer, som alle var godt besøgt og efter sigende vellykkede: en aftentur med geologerne, Grundlovsfesten i samarbejde med Sogneforeningen, en aften med gamle film og en sommerfest i museumshaven.

Derefter lagde hun op til debat om museets fremtid, således som det i første omgang blev foreslået i Museum Sallings rapport og nu senest i det netop udsendte Manifest. Der blev en god og livlig debat, som endte med et forslag om et stormøde i forsamlingshuset med museumschefen, Jan Tapdrup og gerne kulturudvalgsformanden i Skive Kommune. For Museets fremtid betyder rigtig meget for befolkningen på Fur. Dette møde håber vi at kunne arrangere i samarbejde med Sogneforeningen, Fursund Turistforening og Forsamlingshuset.

Jette Herene omtalte Jacob Vestergaards stenfigur, Rødstensmanden, som man håber at afsløre til Grundlovsfesten 2013. Der blev udtrykt en stor tak til Fur Sparekassefond for de bevilgede 30.000 kr til formålet. Opstillingen af figuren betales af Museets støtteforening.

Ved valget afgik Liselotte Quintrell, Alek Krylow og Jette Herne. I stedet valgtes Lasse Højgaard, Søren Ladefoged og Inge Shee. Som suppleanter valgtes Dora Christensen og Elke Mølgaard. Den nye bestyrelse har endnu ikke nået at konstituere sig.

Med venlig hilsen bestyrelsen for Fur Museums Støtteforening. 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/furnyt.dk/public_html/templates/gk_news/html/com_k2/templates/default/item.php on line 191
Til toppen