Menu

Citrondrengen underholdt på Ældrecenteret

  • Skrevet af 

Mandag eftermiddag den 4. februar havde vi en vidunderlig skøn eftermiddag i Centerklubben på Ældrecenteret, idet "Citrondrengen" fra Give gjorde os alle glade med sin pragtfulde musik

Mandag eftermiddag den 4. februar havde vi en vidunderlig skøn eftermiddag i Centerklubben på Ældrecenteret, idet "Citrondrengen" fra Give gjorde os alle glade med sin pragtfulde musik.

Det var meningen at vores lokale "Bobler" skulle have underholdt os, men der kom sygdom i vejen, så i stedet fik man fat i "Citrondrengen", og det fik vi en rigtig god oplevelse ud af.

Om sig selv fortalte han, at han hedder Kurt Pedersen og bor i Give. Han har spillet hele sit liv og var derfor usædvanlig dygtig og spillede vidunderligt, og så havde han en fantastisk god måde til at få tilhørerne til at involvere sig med klappen og vinken.

Foruden han egne musiknumre havde han en masse sangnumre med, som vi sang som fællessange og han havde sin svoger Peter med til at dele sangnumrene rundt.Han fik også Martin og Elly til at give et lille dansenummer.

Det var en dejlig eftermiddag.

Erik Th. Nielsen.

Senest ændretMandag, 20 januar 2014 05:34
Til toppen