Menu

Nyhedsvideo nr. 2

  • Skrevet af 

Nyhedsvideo nr. 2 har følgende indslag: Kloakarbejde ved havnen, Isen breder sig på fjorden og Fur Jagtforening indbød til rævejagt

Nyhedsvideo nr. 2 har følgende indslag: Kloakarbejde ved havnen, Isen breder sig på fjorden og Fur Jagtforening indbød til rævejagt.

Se video: http://youtu.be/fnuHeEKkkRs

Kloakarbejdet ved havnen er nu ved at være færdigt, men lørdag den 12. januar blev vejen til færgen spærret, så der kunne etableres en stor rensebrønd midt i vejen. Hør kommentar fra en kunde i Fur Frisørsalon.

 

Isen breder sig nu på fjorden. FurNyt var med færgen en tur over til Branden og tilbage igen.

Søndag den 27. januar havde Fur Jagtforening indbudt til rævejagt med efterfølgende gule ærter på Fur Strand Hotel.

FurNyts udsendte var med det meste af dagen, hvor vejrtyperne frost, sne, tø, islag, slud og regn var det domminerende indtryk. Måske var det derfor, at mikkelræv glimrede ved sit fravær. Dog blev der set et par stykker, men de var klogelig på vej i modsat retning af jægerne. Men trods dette, så blev der en fornøjelig dag, hvor gamle jagthistorier blev genopfrisket, som da en mand ville vise en stor, flot ræv som han havde skudt, og som nu lå på ladet af hans bil. Men da manden slog ud med armen for at vise sit bytte, sprang ræven af bilen og løb sin vej.

Se video: http://youtu.be/fnuHeEKkkRs

 

29.01.2013
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Senest ændretLørdag, 02 marts 2019 10:48

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/furnyt.dk/public_html/templates/gk_news/html/com_k2/templates/default/item.php on line 191
Til toppen