Menu

Dagplejerne indtog Fur Ø-Arena

Onsdag den 13. maj var i år udnævnt til ”Dagplejernes Dag”. På Furs nye Ø-Arena samledes fra morgenstunden af dagplejere fra Selde, Åsted og Fur og de fik nogle hyggelige formiddags timer ud af det

Onsdag den 13. maj var i år udnævnt til ”Dagplejernes Dag”. På Furs nye Ø-Arena samledes fra morgenstunden af dagplejere fra Selde, Åsted og Fur og  de  fik  nogle hyggelige formiddags timer ud af det.

Omkring 40 børn i alderen 1-3 år og deres 10 dagplejere entrede ved 9 tiden Fur Ø-Arena. Ingen kunne helt huske, hvornår dagplejerne fik deres  egen dag at fejre, men flere bud gik tilbage til engang i 1990erne. Men for de omkring 40 børn var det nok heller ikke så afgørende, da deres hukommelse er af noget nyere dato og har det store privilegium at opleve tingene for første gang. Og der blev virkelig gået til den. På multibanen viste flere, at de er kommende stjerner, om ellers træningen bliver passet, og i sandkassen blev adskillige slotte rejst for at forsvinde lige så hurtigt igen.

At et sådant arrangement i det hele kan finde sted, kræver, at der bliver støttet op om det. Sogneforeningen havde således lagt Ø-arenaen til, mens Morsø Sparekasse,  Fur DagliBrugs og Jebjerg Bageri sørgede for alt det, der skulle indtages af sodavand, kaffe, rundstykker og det til den søde tand.

18.05.2009
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Til toppen