Menu

2 Kokke til køkkenet på Restaurant Bryghuset

  • Skrevet af 

Fur Bryghus søger 2 kokke til køkkenet på Restaurant Bryghuset. Der i  tæt samarbejde med køkkenchefen skal stå for den daglige af Restaurant Bryghuset. 

 

2 Kokke til køkkenet på Restaurant Bryghuset

 

Fur Bryghus søger 2 kokke til køkkenet på Restaurant Bryghuset. Der i  tæt samarbejde med køkkenchefen skal stå for den daglige af Restaurant Bryghuset. 

 

Arbejdsopgaver:

 

-       Være stedfortræder for køkkenchefen.

-       Primært Selskaber, mad ud af huset, buffet, a,la carte, events, grill arrangementer

-       Være med til at skabe de perfekte arbejdsmæssige rammer for vore mange ansatte, hvoraf de fleste er unge mennesker.

-       Arbejdstiden er skiftende, med en hovedvægt på weekender, og de tre sommermåneder juni, juli og august..   

-       Oplæring af nye medarbejdere

 

Vi forventer:

 

-       At du er faglært kok og med masser af gå på mod   

-       At du har lysten og evnen til at holde mange bolde i luften.

-       Du er i besiddelse af godt humør, selv i pressede situationer, og lader det smitte af på dine gæster og kollegaer

-       At du er god til at samarbejde på tværs.

-       At du er stabil og ansvarsbevidst

-       At du er initiativrig

 

Vi tilbyder:

 

Kan du honorere ovenstående, så tilbyder vi til gengæld et spændende og udfordrende job, i et uhøjtideligt arbejdsmiljø, med plads til smil og grin. Rammerne er nye og rustikke, og skaber de perfekte forhold, for såvel gæster som medarbejdere. .

 

For mere information kontakt venligst køkkenchef Danni Boysen på tlf.23492198. Kortfattet ansøgning, med CV sendes til

 

Fur Bryghus Aps

Knudevej 3

7884 Fur

Att.: Danni Boysen  

 

Sidste frist for ansøgning er d. ´15-01-2012. Tiltrædelse hurtigst mulig, dog senest 1. marts,  men vi venter gerne på de rette.

 

Fur Bryghus

Tre minutters sejlads fra fastlandet ligger Limfjords øen Fur. Et autentisk øsamfund med 850 indbyggere, rigt på forskelligartede og særprægede landskabsformer. På øens nordvestlige spids, Knuden, brygger vi øl. Det har vi gjort siden 30. september 2004.  Fur Bryghus og Restaurant Bryghuset er her indrettet i en smuk, rød træbygning fra 1926, nænsomt restaureret med pietetsfølelse for de gamle håndværkstraditioner. Omgivelserne er enestående: 128 hektar uforstyrret natur med harer, råvildt og fasaner som de nærmeste naboer. Stedet har besøg af ca. 30.000 gæster om året, med hovedvægten på sommerperioden.  

Senest ændretFredag, 04 januar 2013 05:23

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/furnyt.dk/public_html/templates/gk_news/html/com_k2/templates/default/item.php on line 191
Til toppen